Evenementen

14 oktober 2019 - Start Winterreeks Hondenfitness

Maandag: 14 oktober – 28 oktober – 11 november – 25 november

Zaterdag: 9 november – 23 november – 7 december – 21 december

Info/inschrijving: mail@canifit.be

Locatie: Canifit (Grootveld 126, 3293 Kaggevinne)

4 november 2019 - Start puppycursus

Een ervaren hondentrainer, een hondenfysiotherapeut en een dierenarts hebben hun hoofden bij elkaar gestoken om jou en jouw pup samen sterk te maken. Gedurende vijf weken gaan we samen twee keer per week een uurtje aan de slag. In groepjes van maximaal vijf pupjes krijgen jullie les over basisopvoeding, lichaamsbewustzijn en diergeneeskundige zorgen. Nadien zien we elkaar terug wanneer je pup zes à zeven maand oud is, zodat jullie voldoende informatie krijgen om de puberteit gewapend tegemoet te gaan.

Ben jij benieuwd naar deze lessen? Kom dan zeker naar één van de introductiedagen. Deze gaat door zonder pupje zodat jullie alle aandacht ter beschikking hebben. We leren elkaar gezellig kennen en halen reeds enkele zaken aan zoals voeding, vaccineren en/of titeren, aanleermethodes, etc. Breng alvast het Europees paspoort van je pup mee.

Info/inschrijving: mail@canifit.be

Locatie: Canifit (Grootveld 126, 3293 Kaggevinne)

12 december 2019 - Info avond voor dierenartsen

Doorlopend vanaf 20 tot 22u zijn alle dierenartsen welkom op de praktijk. Samen met een hapje en een drankje zullen jullie informatie ontvangen waar Canifit en Laura Bangels voor staan en wat wij voor u kunnen betekenen.

Info/inschrijving: mail@canifit.be

Locatie: Laura Bangels, gedragscentrum voor honden (Heuvelstraat 2, 3560 Lummen)

15 december 2019 - Seminarie Speed & Motivation

10u – 18u INDOOR SEMINARIE DOOR JELTE VAN CAMP

Voert jouw hond de oefeningen minder snel uit dan je graag had gezien? Lijkt hij soms niet helemaal 100% aanwezig in de opdracht? Dan is dit seminarie waarschijnlijk iets voor jullie.
Een winddichte zandpiste leent zich zeer goed om snelheidsoefeningen te trainen dus is Stal de Toem de ideale locatie om dit seminarie in de winter te organiseren.

Wil jij er graag bij zijn? Schrijf dan zeker in als handler of spectator. Let op, de plaatsen als handler met hond zijn beperkt!

Info/inschrijving: mail@canifit.be

Locatie: Stal De Toem (Riemst, Millen)

Neem contact met ons op!

14 + 1 =

Laura Bangels
Klinisch gedragsbioloog

Msc Animal Sciences,
Animal Health & behaviour, ethology

In samenwerking met